Despre Smart Parking

Sistemele de parcare SMARTPARKING

Beneficii

Toate sistemele de parcare automată SMARTPARKING sunt concepute pentru a oferi soluții mai bune - in - class , în zonele cele mai im portante pentru proprietari , designeri , planificatori și utilizatori: Sistemul de parcare SMARTPARKING este de performanță

Parcarea și recuperarea timpului este critic pentru buna funcționare și satisfacția clienților . Produsele SMARTPARKING ofera cel mai scurt timp de parcare și de recuperare a masinii acesta este întotdeauna scopul de a rezolva momentele critice din zonele cele masi aglomerate . Cerințele normelor pentru parcare convenționale pot fi cel mai probabil, îndeplinite sau depășite .

Flexibilitate & Soluții de parcare a mașinilor

SMARTPARKING oferă cea mai largă gamă de soluții automatizate de parcare și toate acestea pot fi ajustate pentru orice aplicație . Incepe prin a alege o locatie : deasupra solului , subteran sau ambele; sub o clădire , între clădiri sau în interiorul unei clădiri existente ; practic oriunde .

După analizarea fluxurilor de trafic , putem estima numărul necesar de ascensoare auto, nivelurile și locațiile de intrare auto / ieșire . Forma clădirii și fațada sunt apoi definite . SMARTPARKING oferă o gamă largă de opțiuni de design și diferite materiale , cum ar fi sticla , metale și textile ... pentru a crea cladiri moderne și durabile .

Cost si profitabilitate

Sistemele automate de parcare sunt concepute pentru a solicita teren minim , excavare si materiale de constructii . Designul modular face , de asemenea, instalarea de facilități de parcare mai repede și mai ușor . Toate acestea contribuie la minimizarea costurilor inițiale . Păstrareanumărul de componente mecanice la minim, furnizarea de înaltă redundanță crește fiabilitatea și scade costurile de operare și întreținere . Costuri inițiale reduse și costuri reduse de operare si mentanta adăuga la profitabilitatea sistemului de parcare auto .

Utilizator si ecologie

Timp de așteptare minim și facilitățile de utilizator , cum ar fi recuperarea de la distanță a masinii,siguranta ei creaza o satisfactie ridicata . În același timp , toată lumea poate recunoaște contribuția lor la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și sprijinirea sustenabilității prin utilizarea unui sistem automat de parcare .

Smart Parking este disponibil in doua modele:

» Modelul standard – pentru autoturisme ( sau limuzine).
» Modelul SUV.

La ambele variante sistemele se livreaza astfel:
» Standard:
  » structura metalica
  » paletii de imbarcare autoturisme
  » panou de comanda manuala
» Pachet automatizare:
  » soft de imbarcare autoturisme alphanumeric
  » soft de imbarcare cu card
» Pachet de protectie intemperii standard
  » acoperis cu policarbonar de inalta rezistenta (-40ºC, +45ºC)
» Pachet de siguranta:
  » structura metalica secundara
  » inchideri perimetrale cu panouri sandwich 4.5 cm
  » usa automata de acces
  » rezerva de putere electrica (generator electric diesel)
  » instalatie electrica interioara
  » instalatie supraveghere video interioara si exterioara
  » copertina panou comanda pentru protectia utilizatorului
» Pachet PHF:
  » infrastructura (fundatii de beton)
  » montaj si punere in functiune

In doar doua luni, astfel de sisteme au fost montate si puse in functiune din luna septembrie 2009 in Municipiul Bucuresti, cartierele Militari si Drumul Taberei, aceste zone fiind cunoscute drept cele mai aglomerate din Capitala.

Click pentru un tur video
Pentru a solicita o oferta personalizata, contactati-ne.
ISO 9001:2000 CE