Stiri

Noi parcari in sectorul 6
28 May 2012

Noi parcari in sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a lansat o cerere de oferte pentru construirea a 20 de parcări supraterane etajate automate, dintre care şase ar urma să fie realizate până la sfârşitul acestui an.

Preturi incepand de la 46.767 € - loc de parcare inclus. Potrivit documentaţiei care însoţeşte anunţul, parcările tip carusel (sistem rotativ de parcare supraterană) reprezintă în prezent soluţia cea mai convenabilă de parcare care permite parcarea maşinilor într-un spaţiu limitat, în condiţii de deplină siguranţă. Amprenta la sol a fiecărei parcări nu va depăşi 36 de metri pătraţi, iar pentru încadrarea în Planurile Urbanistice Zonale, înălţimea instalaţiei nu va fi mai mare de 15 metri. Suprafaţa ocupată de fundaţie nu va depăşi 40 de metri pătraţi. 

La realizarea parcărilor se va avea în vedere ca îmbarcarea şi debarcarea maşinilor să se realizeze uşor. Astfel, durata de debarcare va fi de cel mult 190 de secunde. Totodată, consumul de energie electrică va fi minim. 

De asemenea, nivelul zgomotului trebuie să fie foarte redus, întrucât parcările vor fi realizate în zone adiacente locuinţelor. 

Parcările vor fi dotate cu uşi automate de acces din oţel inoxidabil, iluminat electric interior, sistem de monitorizare video. Parcările trebuie să poată fi operate atât automat, cât şi manual. 

Până la sfârşitul anului vor fi realizate şase parcări, câte trei sisteme pentru fiecare dintre cele două zone menţionate în documentaţie. Este vorba despre strada Râul Doamnei nr.3 şi aleea Poiana Sibiului nr. 1. 

Valoarea totală estimată a contractului până la sfârşitul anului este de 5,18 milioane lei lei fără TVA, din care 100.000 lei pentru serviciile de proiectare, iar restul, pentru execuţia lucrărilor.  Valoarea totală estimată a contractului poate ajunge până la 17,63 milioane de lei fără TVA. Ofertele pot fi depuse până pe 11 iunie şi vor fi deschise în aceeaşi zi.

Sursa: Adevărul

Inapoi la striri
Click pentru un tur video
Pentru a solicita o oferta personalizata, contactati-ne.
ISO 9001:2000 CE