Stiri

Primaria Iasi primeste propuneri pentru sisteme de parcari inteligente
05 Sep 2009

Primaria Iasi primeste propuneri pentru sisteme de parcari inteligente

Municipalitatea ieseana a primit oferte din partea a doua firme care importa "parcari inteligente" supraetajate, realizate pe structuri metalice.

Compania TETTAS SRL, care propune sisteme de parcare cu 12 locuri si care ocupa o suprafata de doar 36 de metri patrati. Locurile sunt prevazute pentru masini cu o lungime maxima de 5,2 metri si o greutate de pana la 2,5 tone. Pretul unui astfel de loc de parcare se ridica la 15.500 euro.

A doua oferta, venita de la reprezentantii firmei Katopark, presupune o investitie de minim 18.000 euro pe loc, dar cu un alt sistem de parking.

"Propunerile lor sunt foarte interesante, in conditiile in care aceste sisteme de parcare ocupa foarte putin spatiu. In principiu am identificat deja 50 de amplasamente pentru astfel de sisteme. Este vorba in special de zonele Romtelecom, strada Horia, in spatele Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, sau strada Bancii. Daca am achizitiona astfel de sisteme de parcare, am putea amortiza investitia relativ repede. Dintr-un calcul estimativ a reiesit ca am putea inchiria astfel de locuri de parcare la pretul de 3 lei ora", a declarat Mihai Chirica, directorul tehnic al Primariei.

Sursa:NewsIasi

Inapoi la striri
Click pentru un tur video
Pentru a solicita o oferta personalizata, contactati-ne.
ISO 9001:2000 CE